Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tas të madh kombinoni 5 përbërësit e parë. I trazoni mirë dhe shtoni filetot e pulës.
I marinoni mirë dhe më pas i fusni në frigorifer për të paktën 1 orë.
Pas kësaj i nxirrni filetot pulës dhe i vendosni për t’i skuqur në një tigan nga të dyja anët. Në fakt për një shije më të mirë, duhet t’i piqni në një skarë.
Për këtë mjafton t’i lini 3-4 minuta nga secila anë.
Në skarë vendosni gjithashtu edhe fetat e ananasit.
Tani i shërbeni në një pjatë filetot e pulës dhe anash ananasin. Sipër i shtoni 1 lugë gjelle mjaltë dhe 1 qepë të njomë të grirë imët. Shijojeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment