Fileto merluci me ullinj dhe domate

Koha e përgatitjes: 5 min Koha e gatimit: 20 min

Ingredientët

  • 400 gr fileto merluci
  • 40 gr ullinj të zinj
  • 40 gr ullinj jeshil
  • 1 domate
  • Kripë
  • Vaj ulliri
  • Rigon

Udhëzimet

1

Lani dhe thani me letër kuzhine filetët e merlucit.

2

Lyejeni peshkun me miell.

3

Hidhni pak vaj ulliri në tigan dhe skuqni peshkun në të.

4

Kur peshku të jetë skuqur nga të gjitha anët, në të njëjtin tigan skuqni domaten e prerë në kubikë të vegjël, me pak kripë dhe rigon.

5

Pastaj shtoni edhe ullinjtë.

6

Kur domatja të jetë zbutur, lëreni të pushojë për 3-4 minuta dhe më pas servireni bashkë me peshkun.

Lini një koment