Arkiva e etiketave: Snapfood

10 avantazhet e të porositurit ushqim online nga celulari

Ushqimi delivery po ecën me hapa të mëdha edhe në vendin tonë. Restorantet nga ana tjetër po rrisin gjithnjë e më tepër prezencën e tyre online për të qenë në njëfarë mënyrë akoma edhe më afër klientit apo dëshirave...

Intolerancë ndaj laktozës? Kuptojeni tani

Qumështi dhe produktet e tij përmbajnë një lloj sheqeri të quajtur laktozë. Trupit i duhet të prodhojë një enzimë të quajtur laktazë për ta tretur. Disa njerëz nuk prodhojnë laktazë që në lindje ose e humbasin këtë aftësi gjatë...

Sallatë me sallam pikant dhe gogozhare, një pjatë super...

1.Kombinoni sallamin me domatet,mocarelën dhe articoken në një tas. 2.Ndani specat e kuq në feta dhe shtojini në tas, së bashku me rreth 3 lugë lëng të tyre. 3.Përziejini ullinjtë e copëtuar dhe hidhuni sipër pak vaj ulliri. 4.Gjithashtu...

Rosto vjeshte me kungull dhe mollë

1.Vendosni mishin në një tigan të madh për pjekje. 2.Rregulloni patatet, karotat, qepët dhe kungullin rreth mishit. 3.Shtoni ujë në tigan dhe hidhni kripë dhe piper. 4.Shtoni gjithashtu pak  gjalpë dhe piqeni tavën  në 200 gradë për 15 minuta....

Një shije që do t’ju lërë pa mend: Cheesecake...

1.Ngrohim kremin në një tigan të vogël derisa flluska të vogla shfaqen rreth skajeve. 2.E heqim nga nxehtësia dhe shtojmë sheqerin në krem derisa të shpërndahet. 3.I kalojmë në një tas të mesëm dhe e lemë të ftohet. 4.Në...

Qofte me salcë bizelesh, një recetë plot shije

1.Në fillim grini qepën shumë hollë, gjithshtu dhe specin në kubikë të vegjël. 2.Në një tigan të thellë hidhni 4 lugë gjelle vaj dhe shtoni qepën dhe specat në kubikë, i kaurdisni sëbashku duke shtuar pak kripë. 3.Vendosini kapakun...

Thirrja e aktivistes shqiptare: Ushqimi që nuk duhet të...

Sot është ‘Dita Botërore e Turizmit” dhe meqe sapo ka mbaruar sezoni i pushimeve le të rikthejmë pak në kujtesë ditët e bukura me pushime në bregdet. Me siguri edhe ju si të gjithë turistët me pushime në bregdet...