Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: perdorimi

7 sekrete që amvisat duhet të dinë në përdorimin...

Recetat me bazë mishin janë më të preferuarat në kuzhinën ballkanike. Që mishi të gatuhet sa më mirë, pa humbur vlerat ushqimore, por edhe shijen e tij, amvisat duhet të kenë parasysh disa këshilla praktike. Mishi dhe peshku duhet...

Lëkurat e hudhrës. Pse duhet t’i ruajmë dhe të...

Hudhrat e përmirësojnë shumë shijen e pjatave tona, përpos vlerave ushqimore që kanë. Por ne i përdorim të qëruara dhe lëkurat e tyre i hedhim në plehra. Ky është një gabim! Lëkurat e hudhrave nuk duhen hedhur në plehra,...

Disa truke me kripën që zonjat e shtëpisë do...

Truket me kripën për të cilat do të lexoni më poshtë, në mos në një rast, në një tjetër do t’u vlejnë amvisave dhe zonjave të shtëpisë, pasi përdorimet alternative të  kripës janë shumë. Le të shohim disa së...

Ç’të hedhësh e ç’të mbash: Si të pastrojmë raftin...

Me siguri, po të gërmoni nëpër rafte, edhe ju do të gjeni erëza të cilat, në etiketë shkruajnë se kanë skaduar që në vitin 2017. Cilat erëza duhet t’i hedhim menjëherë dhe cilat mund të vazhdojmë t’i përdorim? Në...