Dreka për sot? Rizoto me limon
1.Në një tenxhere me ujë vendosim perimet për lëngun dhe i lemë të ziejnë. 2.Në një tigan me 2 lugë vaj ulliri kaurdisim orizin. Ndërkohë në një tigan tjetër, pasi të kemi grirë qepën shumë imët e kaurdisim atë...
Sugjerojmë:
1.Në një tenxhere me ujë vendosim perimet për lëngun dhe i lemë të ziejnë. 2.Në një tigan me 2 lugë vaj ulliri kaurdisim orizin. Ndërkohë në një tigan tjetër, pasi të kemi grirë qepën shumë imët e kaurdisim atë...
Kur është fjala për rritjen e flokëve, sekreti është durimi, ama ndonjëherë duhen jo muaj, por vite që flokët tuaj të arrijnë gjatësinë që keni dashur. Çfarë duhet bërë për ta përshpejtuar këtë proces? Fare mirë mund të përdorim...
Pavarësisht se çfarë mund të keni dëgjuar për poret, është e pamundur t’i zhdukni ato, por ka disa gjëra që mund të bëni ama për t’i zbehur. Të tilla janë maskat me përbërës natyralë, si kjo më poshtë që...
1.Nëse në këtë recetë do të përdorni qepën, duhet të përdorni një blender për të homogjenizuar përbërësit dhe për të integruar plotësisht qepën. Nëse nuk përdorni qepën, miksojini përbërësit në një tas qelqi me rrahëse vezësh. 2.Nëse përdorni blender,...
Thuhet se një në dhjetë veta zhvillojnë një gur veshkash në një moment të jetës së tyre. I njohur në botën mjekësore si ‘nephrolithiasis’, ai është një material i fortë kristalor i përbërë prej materialeve që gjenden natyrshëm në...
Përdorimi i një locioni trupi të sigurt dhe të shëndetshëm nuk ka rëndësi vetëm për lëkurën, por për shëndetin në përgjithësi sepse lëkura përthith çdo gjë për ta transportuar në qarkullimin e gjakut e më tej në mëlçi, veshka...
I përdorim shpesh limonët për t’u marrë lëngun, pasi është më i freskët dhe më i shijshëm se paketimet në shishe, por ka raste kur na duhet vetëm pak lëng limoni si për shembull kur duam të bëjm një...
Është një përzierje ideale për detoksfikuar dhe eliminuar të gjitha toksina e mbetjet e akumulura dhe përgatitet shumë thjesht: lëng limoni dhe vaj ulliri. Nëse zgjoheni të lodhur, edhe pas një nate kur keni fjetur mjaftueshëm dhe ndjeni një...
1.Ngroheni furrën në 160 gradë . 2.Vajiseni dhe lyejeni lehtë me miell një tavë për kekun. 3.Në një tas të madh, futni së bashku miellin, sodë buke dhe kripë. 4.Në një tas të dytë, me mikser me shpejtësi të...