Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Zieni lulelakrën për 5 minuta, e thani dhe e lini mënjanë.
2.Në një enë bashkoni 2 lugë gjelle vaj dhe specin e kuq (shtoni më shumë vaj nëse është e nevojshme).
3.Lyeni copat e lulelakrës me to dhe i mbyllni në një tas me qese kuzhine. I lini për të paktën 1 orë në frigorifer.
4.Pas kësaj i nxirrni dhe i lyeni me pak miell, vezë dhe në fund vegeta.
5.I vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj luledielli (që duhet të jetë i nxehur paraprakisht). Ju bëftë mirë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment