Vendosni biskotat në një qese plastike dhe i rrahim me një okllai derisa të bëhen thërrime të trasha. Ndajini mes 4 gotave ose tasave të vegjël.
Rrihni kremin e djathit, kosin, sheqerin dhe vaniljen së bashku derisa të jenë një masë, më pas hidhni thërrimet me lugë dhe ftohini derisa të jeni gati për t’u shërbyer.
Rriheni reçelin në një tas derisa të hollohet, më pas shtoni butësisht luleshtrydhet. Ndani luleshtrydhet midis cheesecakes dhe servirini.
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Lini një koment