2.Nxehni 1 lugë vaji në tigan dhe shtoni biftekët me kripë, pipern dhe hudhër dhe lerini të gatuhen deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë, rreth 3 minuta.
3.Vendosni domatet dhe rozmarinën në tigan dhe shtoni pak vaj me kripë dhe piper.
4.Lërini të gatuhen derisa bifteku dhe domatet fillojnë të zbuten.
5.Transferoni biftekun në pjatë dhe lereni të pushojë së paku 5 minuta para se ta shërbeni.
6.Transferoni domatet dhe hudhrat në pjatë dhe hiqini hudhrat nga lëkurat.
7.Në një tas të vogël, kombinoni uthull, 3 lugë gjelle vaj dhe 1/4 lugë çaji kripë dhe piper.
8.Përzijini me qepë dhe djathë blu.
9.Shërbejeni biftekun me domate , hudhër dhe sallatë rukola.
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
Lini një koment