Sallatë salmoni me salcë susami
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
Sugjerojmë:
Lani kungullin dhe më pas e prisni në rrathë sa më të hollë.
Në një enë kombioni rikotën, djathin parmexhano dhe atë mozarela, hudhrën, vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe pak piper të zi.
I përzieni mirë. Masa duhet të jetë e thatë.
Merrni një tavë rrumbullake, shtroni një letër kuzhine, sipër vendosni petën e gatshme.
Tani shtroni mbushjen që përgatitët dhe në fund vendosni fetat e kungujve. I mbyllni cepat e galetës dhe i lyeni me pak gjalpë të shkrirë.
E fusni në furrë për 40 minuta në 200 gradë celsius.
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
1.Merrni copat e bukës dhe në copën e poshtme vendosni majonezë, sallatë dhe proshutë. 2.Shtoni fetat e djathit dhe sipër vendosni pjesën tjetër të bukës. 3.Nëse dëshironi të shtoni më shumë majonezë ose mustardë hidheni tek pjesa e sipërme...
1.Si fillim ndani brokolin dhe lulelakrën në copa të vogla. I lani mirë dhe i vendosni për t’i zierë në një tenxhere me ujë dhe kripë. 2.I kaloni në një enë të madhe dhe i grini sipër qepën e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment