Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Ngrohni furrën në 190 gradë Celsius. Vendosni thelpinjtë e hudhrave në një letër alumini (me gjithë cipë), hidhuni kripë e vaj, mbështillini me letrën e aluminit dhe piqini për gati 20 minuta.
2.Në një tenxhere shtoni preshtë e prerë në feta të holla, patatet dhe kaurdisini me pak vaj derisa të zbuten. Shtoni edhe thelpinjtë e pjekur të hudhrave të cilave u keni hequr cipën. Shtoni brodon dhe panën dhe ziejini për 5 minuta.
3.Përmes një mikseri, kthejeni supën në një pure, rregullojeni me kripë e piper dhe dekorojeni me një degëz kopër sipas dëshirës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment