Një ndër frutat që me siguri konsumoni shpesh janë kivit. Prandaj Neps vendosi t’ju tregojë sot disa sekrete të thjeshta që duhet të dini për ta zgjedhur këtë frut me sa më shumë shije kur jeni në dyqan.
Kivit kontrollohen me gishtërinjtë tuaj. Lëkura e tyre nuk duhet të jetë shumë e ashpër dhe e dëmtuar.
Kushtojini vëmendje edhe aromës së tyre. Një kivi e mirë ka afërsisht aromën e qitros.
Ngjyra duhet të jetë një kafe e hapur dhe shmangni kivit me pika të zeza sipër.
Kivi duhet të jetë i butë si frut, por jo më shumë seç duhet.
Ato duhet të ruhen në temperaturën e dhomës dhe këshillohet të qendrojnë afër bananeve./neps.al
Kurë natyrale për pastrimin e enëve të gjakut me limon, hudhër dhe ujë. Kjo përgatitje ka për qëllim të ndihmojë në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe shëndetit të përgjithshëm kardiovaskular. Përgatitja: 1. Kombinoni 4 limona (me gjithë lëkurë,...
A ndiheni shpesh të lodhur gjatë ditës? Për t’u ndier energjikë dhe produktivë, nuk keni nevojë për kafe ose pije energjike. Duke bërë disa ndryshime të vogla në rutinën tuaj të përditshme, mund të rrisni energjinë natyralisht dhe të...
Duke jetuar në një botë plot me ushqime të shpejta dhe tundime të përditshme, ndonjëherë të ushqyerit shëndetshëm mund të duket e vështirë. Megjithatë, me disa ndryshime të vogla në rutinën tuaj, mund të përmirësoni ushqyerjen pa sakrifikuar shijen...
Lini një koment