Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
1.Në një tigan të madh, hidhni qepët dhe gjalpin.
2.Shtoni lëngun e pulës, karrota dhe patate.
3.Vërini të zihen për 15 minuta ose derisa perimet janë zbutur.
4.Shtoni majdanozin, kripën dhe piperin.
5.Kombinojeni miellin dhe qumështin deri sa të krijohet një masë dhe shtojeni në përzierjen e perimeve.
6.Vëreni të gatuhet deri sa të trashet.
7.Ulni nxehtësinë dhe shtoni djathin krem dhe gatuajeni deri sa të shkrihet.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment