Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Në një tigan ngrohjen mesatare, shkrini gjalpin.
2.Shtoni qepët, karrotat dhe hot dog-ët dhe gatuajini deri sa qepët të bëhen të tejdukshme 3-5 minuta.
3.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni rreth 1 minutë.
4.Shtoni vajin e susamit në tigan dhe lereni të nxehet 1 minutë pastaj shtoni orizin dhe gatuajeni për 3 minuta.
5.Shtoni orizin në një anë të tiganit dhe shtoni vezët.
6.Pastaj shtoni bizelet dhe salcën e sojes dhe përzijini për të kombinuar.
7.Sherbejeni me qepët jeshile sipër.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment