Hidheni kuskusin në një tas të madh dhe hidhini sipër lëngun. Mbulojeni dhe lëreni për 10 minuta derisa të zbutet dhe të përthithet i gjithë lëngu. Ngrohni 1 lugë gjelle vaj dhe skuqni kungujt derisa të zbuten dhe të skuqen në skaje. Hidheni në kuskus, më pas përzieni me shumë erëza dhe një shtrydhje të mirë lëng limoni nga njëra nga gjysmat.
Përgjysmoni gjokset e pulës horizontalisht dhe vendosni secilën pjesë në celofan. Mbulojeni me një fletë tjetër celofani dhe rrihni secilën pjesë me për ta bërë më të hollë. Kriposini. Ngrohni vajin e mbetur në një tigan të madh dhe skuqni pulën për rreth 2 minuta nga secila anë derisa të gatuhet. Shtrydheni lëngun e gjysmës tjetër të limonit dhe shërbejeni me kuskusin dhe copat e limonit anash.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento