Ngrohni vajin e ullirit në një tigan të madh dhe skuqni pancetën për rreth 5 minuta derisa të fillojë të skuqet. Ngrini zjarrin dhe shtoni kungullin e grirë në tigan. Gatuajeni për 5 minuta ose derisa të zbutet dhe të fillojë të skuqet, më pas shtoni hudhrën dhe gatuajeni për një minutë më shumë. Kriposeni dhe lëreni mënjanë.
Gatuani tagliatelet sipas udhëzimeve të paketimit dhe hiqni një gotë me ujë për gatim. Kulloni pastat dhe hidhini në tigan me proshutën dhe kungullin e njomë. Mbi zjarr të ulët hidhni gjithçka së bashku me kremin dhe gjysmën e parmixhianos, duke shtuar edhe pak ujë nga makaronat nëse keni nevojë të holloni salcën. Shërbejeni të rrotulluar në pjate me parmixhianon e mbetur.
Sot në vend festohet Sulltan Nevruzi, festa më e rëndësishme e besimtarëve bektashinj. Fillimisht festohej si festa e ardhjes së pranverës dhe më vonë si ditëlindja e imam Aliut. Kjo festë zgjat tri ditë. Besimtarët shkëmbejnë vizita tek njëri-tjetri...
Përgatituni për një surprizë të këndshme nga SnapFood, platforma juaj e preferuar e ushqimit dhe argëtimit në Shqipëri! Kemi punuar pa u lodhur për të ridizenjuar aplikacionin tonë, duke i dhënë atij një pamje të re dhe të freskët...
Në aplikacionin Snapfood, çdo student mund të regjistrohet me kartën e tij të studentit dhe të përfitojë bonuse, ulje për porositë e shumë privilegje! Sapo regjistrohet në aplikacion, secili student përfiton një bonus prej 100 lekësh që depozitohet në...
Komento