1.Vendosni kuskusin e zier në një tas dhe përzieni mirë me një pirun.
2.Mbulojeni me një pjatë dhe lëreni 4 minuta.
3.Ndërkohë, bashkojini të gjithë përbërësit e salcës në një tas dhe përzijieni mirë.
4.Hidhni pak nga salca e përgatitur tek kuskusi dhe hidheni në një pjatë të madhe shërbyese.
5.Nxehni 1 lugë gjelle vaj në një tigan të madh dhe skuqni kungullin e prerë në feta mbi një nxehtësi të lartë për 2-3 minuta derisa të marrë ngjyrë kafe të errët.
6.Tani vendosni domatet e prera në tigan dhe gatuajini edhe për dy minuta të tjera.
7.Hidhni domatet dhe kungujt sipër kuskusit.
8.Në një tigan me pak vaj hidhni halloumi dhe skuqeni për 2-3 minuta deri sa të bëhen ngjyrë kafe.
9.Hidheni tek kuskusi dhe sipër hidhni sërish salcën e mbetur.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Lini një koment