Kek në tigan me mollë dhe rrush të thatë për diabetikët

Veshtiresia
E Lehtë
Koha gatimit
8 minuta
Sugjerohet për:
2 persona
Kalori:
375
2 vezë, të rrahura
1 filxhan mollë
1 lugë çaji kanellë
2 lugë sheqer të bardhë
1 gotë miell
½ filxhan rrush të thatë
2 lugë çaji pluhur pjekje
2 lugë ekstrakt vanilje

1.Në një tas të madh bashkoni vezët, mollët, kanellën, sheqerin, miellin, pluhurin për pjekje, vaniljen dhe rrushin. 2.Bëni brumin dhe jepini formën që dëshironi . 3.Këtë kek mund ta piqni në tigan, me shumë pak vaj. 4.Hidheni kekun në tigan dhe piqeni nga të dyja anët 5-7 minuta. Ruaj Recetën

1.Në një tas të madh bashkoni vezët, mollët, kanellën, sheqerin, miellin, pluhurin për pjekje, vaniljen dhe rrushin.
2.Bëni brumin dhe jepini formën që dëshironi .
3.Këtë kek mund ta piqni në tigan, me shumë pak vaj.
4.Hidheni kekun në tigan dhe piqeni nga të dyja anët 5-7 minuta.

Komento