1.Ngroheni furrën në 170 gradë.
2.Shponi të gjitha patatet me pirun dhe lyejini me vaj, kripë dhe piper.
3.Piqni për 1 orë deri në 1 orë 15 minuta, derisa patatet të priten lehtë.Ndërkohë, mbushini me spinaq dhe argjinare.
4.Në një tas të madh, përzierini përbërësit e mbetur derisa të kombinohen në mënyrë të barabartë. Shtoni kripë dhe piper për shije.
5.Kur patatet të jenë zbutur çajini në fund secilën dhe brenda mbushini me përzierjen e spinaqit dhe argjinares.
6.Kthejini në furrë dhe piqini edhe për 10-15 minuta, derisa djathi në mbushje është shkrirë.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
Lini një koment