1.Ngrohni vajin në një tigan në nxehtësi të mesme dhe gatuani fileton deri sa të marrë ngjyrë kafe, 3 deri në 4 minuta.
2.Lëvizeni mishin në anë të tiganit dhe shtoni brokolin, specin, karotat, qepën jeshile dhe hudhrat në qëndër të tiganit. 3.Gatuajini perimet për dy minuta duke i përzierë dhe më pas bashkoni biftekun në përzierje.
4.Shtoni salcën e sojes dhe farat e susamit dhe gatuajini deri sa perimet të zbuten.
5.Pastaj servireni në një pjatë.
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Lini një koment