Një burger fshati nuk është si burgerat e zakonshëm. Kale, djathë dhie dhe domatet e thara në vaj janë vetëm disa nga përbërësit e shijshëm të kësaj pjate, që vështirë se i reziston kush.
Për ta shijuar, nën komoditetin e zyrës, shtëpisë apo kudo që ndodhesh në Tiranë, porosite me SnapFood.
Duke shkarkuar falas aplikacionin nga telefoni juaj, zgjidh “Gjelbër” dhe vetëm me 650 lek, do të shijosh një burger fshati, shijen e të cilit do e mbash mend gjatë!
https://www.instagram.com/p/B5nnB-fHYiR/
Dhe sigurisht, nëse preferenca jote shkon për një tjetër burger ,hidhi një sy menusë se është shumë e gjerë.
Mos harro se çdo burger shoqërohet me patate të skuqura dhe salcat./neps.al
Filetot e peshkut i marinojmë me vaj ulliri, hudhër, lëng limoni, trumzë dhe rigon për 20 minuta. Në një tavë për pjekje, vendosim domatet e prera në feta dhe i spërkasim me kripë e vaj ulliri. Shtojmë peshkun sipër...
Ziejmë tagliatelle-t në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, në një tigan të madh, ngrohim vajin e ullirit dhe gjalpin. Shtojmë hudhrën dhe kërpudhat, duke i skuqur derisa kërpudhat të zbuten dhe të marrin një ngjyrë...
Në një tigan të thellë, skuqim qepën në vaj ulliri dhe gjalpë derisa të zbutet. Shtojmë orizin dhe e përziejmë për disa minuta. Hedhim lëngun e perimeve gradualisht, duke shtuar nga një garuzhde dhe duke përzier vazhdimisht derisa orizi...
Lini një koment