6 të mirat që i ndodhin fytyrës suaj nëse bëni avull 1 herë në javë

Ndotja e ajrit po rritet në shumë vende, smogu depërton në lëkurë, ju keni nevojë për ta mbrojtur atë nga rrezet UV dhe ushqimet e përpunuara nuk e ushqejnë atë fare.

Kjo është arsyeja pse është më e rëndësishme sesa kurrë të kujdesesh për fytyrën tënde dhe një metodë që funksionon është avulli ndaj saj. Kjo mund ta pastrojë, qetësojë dhe të rikuperojë dëmtimet e lëkurës. A e përmendëm që edhe është falas? (avulli realizohet kollaj edhe në kushte shtëpie).

Neps.al dëshiron të ndajë me ju disa përfitime që do të përjetoni në lëkurën e fytyrës, nëse i bëni avull rregullisht:

Avulli largon dhe pastron papastërtitë nga poret tuaja

7 Things That Can Happen to Your Face When You Steam It Once a Week

Fytyra juaj do të pastrohet nga bakteret dhe qelizat e vdekura që shkaktojnë aknet 

7 Things That Can Happen to Your Face When You Steam It Once a Week

Fytyra juaj do të marrë më shumë oksigjen 

7 Things That Can Happen to Your Face When You Steam It Once a Week

Avulli do të zbehë pamjen e rrudhave tuaja 

7 Things That Can Happen to Your Face When You Steam It Once a Week

Lëkura do të fillojë të hidratohet normalisht 

7 Things That Can Happen to Your Face When You Steam It Once a Week

Fytyra do të absorbojë më mirë produktet e përkujdesit të përditshëm 

7 Things That Can Happen to Your Face When You Steam It Once a Week

Burimi: BrightSide 

Lini një koment