Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: 6 të mirat që i ndodhin fytyrës suaj nëse bëni avull 1 herë në javë

6 të mirat që i ndodhin fytyrës suaj nëse...

Ndotja e ajrit po rritet në shumë vende, smogu depërton në lëkurë, ju keni nevojë për ta mbrojtur atë nga rrezet UV dhe ushqimet e përpunuara nuk e ushqejnë atë fare. Kjo është arsyeja pse është më e rëndësishme...