5-15 min/ SA KOHË KE?

Zgjidh një ëmbëlsirë dhe zbulo çfarë tregon kjo rreth personalitetit tuaj!

Të zgjedhësh një ëmbëlsirë të caktuar midis 5 alternativave që të ofrohen nuk është aq e parëndësishme sa mendon. Zgjedhjen e imazhit e ka bërë subkoshienca juaj prandaj kjo lojë zbavitëse na zbulon edhe disa të fshehta në lidhje me personalitetin.

Jeni gati? Fillojmë atëherë. Shikoni foton më sipër. Cila ëmbëlsirë të ra në sy e para?

Zbulo më poshtë domethënien e saj…

Nëse zgjodhe ëmbëlsirën rrumbullake

Choose a Pie and Learn About Your Personality Type

Ju jeni një mendimtar dhe një analizues. Keni një aftësi të pamposhtur për të marrë vendime “jashtë kutisë”. Nuk ju pëlqen të harxhoni kohë dhe  përpiqeni t’i bëni gjërat në mënyrën më efikase. Jeni fenomenal në gjetjen e zgjidhjeve kur të gjithë kanë hequr dorë. Jeni shumë praktik dhe dëshironi të keni gjithçka në rregull.

 

Nëse zgjodhe “Pentagonin”

Choose a Pie and Learn About Your Personality Type

Ju jeni një lojtar i vetëm. Nuk ju pëlqen të tregoni emocionet tuaja, por jeni shumë të mirë në interpretimin e ndjenjave të njerëzve të tjerë. Keni një intuitë të pabesueshme dhe leximi i mendjes së të tjerëve është një aftësi shumë e veçantë që e keni zhvilluar duke qenë shumë vigjilent. Ju jeni shumë të qetë.

 

Nëse zgjodhe “Poligon”

Choose a Pie and Learn About Your Personality Type

Ju jeni shumë krijues, inovativ dhe doni ta jetoni jetën në maksimum. Jeni shumë entuziast dhe dashuria është qendra e vëmendjes për ju. Je shumë i mirë në biseda. Për ju gota nuk është gjysmë plot, është e tejmbushur!

 

Nëse zgjodhe “Yllin”

Choose a Pie and Learn About Your Personality Type

Ju jeni një LIDER i natyrshëm. Ju pëlqen të sfidoni veten dhe të mos merrni kurrë “jo” si përgjigje. Nuk shqetësoheni kur keni të bëni me ndonjë problem.

Në fakt, çdo çështje është vetëm një ushtrim për trurin tuaj. Ju pëlqen t’i keni gjërat nën kontroll!

 

Nëse zgjodhe “Zemrën”

Choose a Pie and Learn About Your Personality Type

Ju pëlqen t’i ndihmoni njerëzit dhe kujdeseni për ta. Kjo ju bën një dëgjues shumë të mirë. Jeni një mik shumë besnik dhe mbështetës. Ju përpiqeni të shmangni konfliktet me çdo kusht, ndonjëherë duke sakrifikuar ndjenjat tuaja!/neps.al 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saul Burgess
    04/07/2019 at 5:38 pm

    Just wanna comment on few general things, The website style and design is perfect, the content material is very wonderful. “The reason there are two senators for each state is so that one can be the designated driver.” by Jay Leno.

  • Leave a Reply