Pasta guackë me pesto brokoli
Ngroheni furrën në 200C. Hidhni brokolin dhe hudhrën në 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tepsi dhe piqini në furrë për 10-12 minuta, derisa të zbuten. Hidhini makaronat në një tenxhere me ujë të vluar dhe të...
Në një tenxhere të madhe në zjarr të ulët, shtoni lakrën, domatet bashkë me lëngun, qepën, karafilin, kripën dhe piperin.
Teksa lakra ka marrë një valë, shtoni mishin e grirë dhe vendosini kapakun.
Lëreni në zjarr derisa lakra të jetë zbutur dhe mishi të jetë gatuar mirë, për rreth 45 minuta. Trazojeni herë pas here.
Ngroheni furrën në 200C. Hidhni brokolin dhe hudhrën në 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tepsi dhe piqini në furrë për 10-12 minuta, derisa të zbuten. Hidhini makaronat në një tenxhere me ujë të vluar dhe të...
Në një tenxhere të madhe kaurdisim qepën dhe hudhrën në vaj ulliri për 5 minuta derisa të zbuten dhe të marrin ngjyrë të artë. Hidhni shiritat e viçit, specin, domatet dhe rozmarinën dhe më pas lërini të vlojnë. Ziejini...
Përziejini vezët dhe të bardhat e vezëve me pak kripë e piper dhe lërini mënjanë. Ngrohni vajin në një tigan mesatar që nuk ngjit dhe gatuani specin për 3-4 minuta. Hidhni pjesët e bardha të qepëve dhe gatuajini edhe...
© 2023, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Komento