Ushqimet e ngurta më të mira për bebet pas 9 muajsh

Kur bebet kalojnë moshën 9 muajshe, ato fillojnë të kenë aftësinë të kapin ushqimet e ngurta dhe të ushqejnë veten. Ju mund të filloni t’i shërbeni këto ushqime në copëza të vogla që janë të sigurta për t’u konsumuar dhe të shëndetshme për shëndetin e fëmijës.

  1. Vezë e rrahur e skuqur e ndarë në copëza

2. Patate e ëmbël e pjekur në furrë, e shtypur dhe e ndarë në pjesëza

3. Mjedra të ndara në gjysmë

4. Tërshëra, e gatuar sipas instruksioneve të paketimit

5. Mish viçi ose pule në formën e qofteve të vogla të buta

6. Djathë dhie i shkërmoqur

Lini një koment