Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Marrim fetat e bukës dhe i ngrohim pak deri sa të bëhen krokante.
2.Marrim tiganin e lyejmë me pak gjalp dhe hedhim vezën e rrahur mirë. Bashkë me vezën hedhim edhe djathin e tostit.
3.Pasi djathi të jetë shkrirë dhe veza është skuqur e heqim nga tigani.
4.Marrim proshutën dhe e skuqim deri sa të marrë ngjyrë kafe. Pasi të jetë bërë e heqim nga tigani.
5.Marrim avokadon dhe e presim në feta të holla.
6.Pastaj marrim të gjitha produktet me radhë, marrim fetën e bukës dhe fillojmë t’i vendosim me radhë.
7.Vezën me djathin, proshutën dhe sipër vendosim avokadon.
8.I vendosim dhe fetën tjetër të bukës dhe gati keni tostin e shijshëm të mëngjesit.
9.Mund ta shoqëroni me ndonjë lëng frutash.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment