4 feta bukë (ose më shumë, varet nga numri i personave)
4 vezë
100 gram proshutë e tymosur
Pak majdanoz
Vaj ulliri
Kripë, piper
1.Merrni një tavë dhe shtroni një letër kuzhine. Sipër vendosni fetat e bukës. Tek secila prej tyre, hapni në mes një vrimë, duke i hequr tulin (por jo që vrima të dalë krejtësisht e zbuluar).
2.Shtoni tek hapsira vezën, proshutën e tymosur të prerë në kubik të vegjël dhe sipër i vendosni koren e bukës së hequr.
3.E spërkasni të gjithë fetën e bukës me kripë, piper, majdanoz dhe në fund të gjithë tavën me vaj ulliri.
4.Futeni në furrë për 10 minuta në temperaturë 180 gradë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment