Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Në një tigan me vaj ulliri, shtoni selinonë, karotën, qepën dhe trazojini mirë.
Teksa skuqen shtoni salcen e domateve, thjerrëzat e kuqe dhe ujë. Trazojini mirë.
Shtoni tabletën e peshkut . I lini të ziejnë dhe ndërkohë shtoni kripën, piperin dhe majdanozin.
Në një tigan tjetër me vaj ulliri, skuqni karkalecat me hudhra.
Merrni një pjatë dhe servirni thjerrëzat e kuqe.
Sipër i vendosni karkalecat që skuqët.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment