Ngrohni vajin në një tigan mesatar mbi nxehtësi mesatare. Skuqini qepën dhe hudhrën për 8-10 minuta derisa të zbuten. Shtoni çorizon dhe skuqeni edhe për 5 minuta. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i rregulloni me kripë. Lërini të ziejnë, më pas shtoni njokit dhe gatuajini për 8 minuta, duke i përzier shpesh, derisa të zbuten. Ngrohni grilën në nxehtësi të lartë.
Përzieni ¾ e mocarelës dhe pjesën më të madhe të borzilokut përmes njokive. Hidhni përzierjen në një enë pjekjeje. Hidhni sipër mocarelën e mbetur, më pas piqeni në grilë për 3 minuta, ose derisa djathi të shkrihet dhe të marrë ngjyrë të artë. Shpërndani mbi të borzilokun e mbetur dhe shërbejeni me sallatë jeshile.
Ngrohni vajin në një tenxhere të madhe. Shtoni qepën dhe panxharin dhe ziejini në zjarr mesatar për 15 minuta. Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për 1 min. Përzieni orizin dhe skuqeni për disa minuta, më pas derdhni verën dhe lëreni...
Ngrohni furrën në 180C. Lyeni me vaj dhe shtroni bazat dhe anët e dy formateve të kekut 20 cm me letër pjekjeje. Rrihni në një enë vajin, kosin, vezët, vaniljen dhe lëkurëne portokallit. Përzieni miellin, sheqerin, kanellën dhe arrën...
Ngroheni furrën në 200C. Hidhni brokolin dhe hudhrën në 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tepsi dhe piqini në furrë për 10-12 minuta, derisa të zbuten. Hidhini makaronat në një tenxhere me ujë të vluar dhe të...
Komento