20-30 min/ Kuzhinë/ Kuzhinë franceze/ RECETA/ SA KOHË KE?

Supë me shparguj, oriz dhe patate nga kuzhina franceze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredientët

  • ¼ filxhan gjalpë
  • 1 presh
  • 1 qepë
  • 2 gota ujë
  • 3 patate të mëdha
  • 2 karrota
  • 1 tufë shparguj të freskët
  • 1/3 filxhan oriz të bardhë
  • 4 lugë çaji kripë
  • 1/2 kile spinaq të freskët
  • 1 filxhan pana

Udhëzimet

1

Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe mbi nxehtësi mesatare.

2

Hidhni brenda qepën dhe preshin të copëtuar dhe skuqini pak sa të zbuten.

3

Më pas shtoni ujë në tenxhere bashkë me patatet, karrotat, shpargujt dhe orizin.

4

Shtoni kripën dhe vëreni të ziejë në 30 minuta deri sa orizi dhe perimet të jenë zbutur.

5

Pastaj shtoni spinaqin dhe panën dhe gatuajeni edhe 5 minuta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply