Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar shkrini gjalpin, shtoni preshin dhe skuqeni derisa të zbutet.
Shtoni misrin, gjethen e dafinës dhe hudhrën dhe vijoni ta gatuani për 3-4 minuta.
Hidhni lëngun e pulës dhe rregullojeni me kripë, piper dhe piper kajen. Lëreni të ziejë për 20 minuta.
Transferojeni supën në një blender dhe procesojeni derisa të jetë bërë kremoze.
Rikthejeni supën në tenxhere dhe shtoni panën. Trazojeni në zjarr të ulët derisa të jetë bërë një masë e vetme dhe shërbejeni të ngrohtë.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento