Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
1.Në një tenxhere të madhe, mbi nxehtësinë mesatare, vini vajin për ngrohje.
2.Shtoni suxhukun dhe gatuajeni, duke e përzier me një lugë druri, deri sa të gatuhet, rreth 5 minuta.
3.Shtoni qepë, karrota dhe selino dhe gatuajini deri sa të zbuten, rreth 5 minuta.
4.Shtoni hudhër dhe gatuajini 1 minutë më shumë.
5.Shtoni kripë dhe piper, pastaj shtoni fasulet me lëngun e tyre, domatet, supë pule dhe rozmarinë.
6.Vini makaronat të ziejnë, pastaj ulni nxehtësinë dhe gatuajini deri sa makaronat të bëhen al dente, rreth 8 minuta.
7.Shtoni kripë dhe erëza nëse është e nevojshme.
8.Shërbejini në pjata me djathë parmixhano dhe majdanoz.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment