Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Ngroheni gjalpin në një tigan të madh dhe skuqini qepët dhe hudhrat për 5 minuta deri sa të zbuten.
Shtoni kërpudhat dhe nxitini me butësi për 5 minuta.
Hidhni supën dhe të shtoni kripë dhe piper të zi.
Ziejeni për 10 minuta derisa kërpudhat janë shumë të buta.
Hiqeni nga nxehtësia dhe lereni të ftohet për 5 minuta, pastaj hidheni supën në një blender derisa të bëhet pure.
Shtoni pana në supë dhe ngroheni për 2-3 minuta.
Shtoni erëzat për shije dhe sherbejeni me majdanoz dhe kërpudha të copëtuara.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment