Ngroheni vajin e ullirit në nxehtësi mesatare në një tenxhere. Shtoni hudhrën e grirë dhe ziejini për 30 sekonda deri në 1 minutë derisa të marrë ngjyrë kafe të lehtë dhe të lëshojë aromën. Shtoni të dy kanaçet me domate, lëngun e perimeve, hudhrën pluhur, pluhurin e qepës, ½ lugë çaji kripë dhe borzilokun. Lëreni të ziejë.
Ziejini për 15 deri në 20 minuta derisa të trashet pak dhe shija e domates të zbutet. Më pas përpunojeni supën me një blender dore ose transferojeni me kujdes në një blender me enë dhe përziejeni derisa të jetë homogjene .
Shtoni ¼ lugë çaji kripë dhe 2 lugë gjelle gjalpë të kripur. Për një supë më të pasur, mund të përzieni edhe me një spërkatje me pana
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento