Sugjerojmë:

Speca të mbushur me salçiçe dhe djathë gorgonzola

2 speca të mesëm të kuq
2 speca të mesëm të verdhë
1 kavanoz me salcë të kuqe
1 pako salçiçe
3/4 filxhan oriz
1 qepë të vogël
1 domate të vogël
1/2 filxhan djathë i shkrirë gorgozola
1 vezë e madhe, e rrahur
2 lugë ullinj të copëtuar të pjekur
1-1 / 2 lugë çaji majdanoz i thatë
1/2 lugë çaji pluhur hudhër
1/2 lugë çaji erëza italiane
1/4 lugë çaji piper i kuq

1.Pritini dhe hiqni majat nga specat, hiqni farat.

2.Hidhni salcë në fund të një tenxhere të ngadaltë, duke rezervuar 3/4 filxhan.

3.Në një tas të vogël, kombinoni përbërësit e mbetur dhe shtoni salcën e rezervuar.

4.Hidhni përzjerjen mbi specat dhe vendosini në tavë.

5.Gatuajini deri sa specat janë pjekur rreth 2 orë.

6.Sherbeijini duke hedhur sipër lëngun e tyre dhe djathin gorgonzola.

Lini një koment