Bukuri

Si të zhdukni nuancën e verdhë nga thonjtë me këtë produkt që të gjithë e keni në shtëpi

Që ngjyra e verdhë të jetë prezente tek thonjtë tuaj është diçka normale, por në fakt për syrin nuk është aspak e këndshme.

Prandaj nese je duke kërkuar për një metodë natyrale, që forcon dhe zbardh thonjtë e tu shko në tualet.

Çfarë duhet të bësh: 

 1. Merr pastën e dhëmbëve.
 2. Apliko nga një pikë tek secili thua dhe fërkoje edhe anash mishrave të thoit.
 3. E lini aty për 1 minutë dhe më pas i shpëlani duart me ujë të ngrohtë.

9 Easy Health Life Hacks to Make Your Body Feel Like New

Rezultatet do të jetë të dukshme tek thonjtë që në seancën e parë!/neps.al 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ปั้มไลค์
  08/11/2019 at 6:18 pm

  Like!! Thank you for publishing this awesome article.

 • Leave a Reply