Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Shkrini gjalpin në një tigan, shtoni qepën dhe skuqeni derisa të zbehet dhe zbutet.
2.Shtoni orizin, lëreni të marrë shije, duke e përzier për së paku 1 minutë. Më pas shtoni verën dhe ngrijeni pak flakën.
3.Kur vera të jetë thithur krejt, shtoni lëngun e mishit pak nga pak, duke përzier shpesh, dhe lëreni të ziejë për afro 15 minuta.
4.Pas 15 minutash, pak para se të mbarojë zierja, shtoni djathin gorgonzola dhe përziejeni me kujdes që të bëhet njësh me orizin.
5.Provoni për kripë dhe piper dhe shtoni sipas dëshirës. Gatuajeni edhe për 2-3 minuta dhe hiqeni nga zjarri.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment