1.Gatuajini specat dhe sallamin në një tigan mbi nxehtësi të mesme derisa të skuqen dhe të mos jenë më rozë, nga 10-15 minuta. Kullojeni dhe vendoseni mënjanë.
2.Përgatisni proshutën në të njëjtin tigan dhe lëreni të gatuhet rreth 10 minuta.
3.Më tej shtoni qepët dhe hudhrat dhe gatuajini derisa qepët të jenë të buta dhe të tejdukshme, rreth 5 minuta.
4.Derdhni supën e pulës në tiganin me proshutë dhe qepë dhe lëreni të ziejë mbi nxehtësinë e lartë. Shtoni patatet dhe vlojeni deri sa të jenë zbutur, rreth 20 minuta.
5.Ulni nxehtësinë në mesatare dhe shtoni panën dhe sallamin e gatuar më parë.
6.Përzieni spinaqin në supë pak para se ta servirni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento