Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kombinojeni dhe përzieni të gjithë përbërësit e salcës në një tas dhe lereni menjane.
Shtoni ujë në tenxhere me presion.
Vendosni filetot e salmonit në tenxheren me avull brenda.
Shtoni brenda kripë e piper sipas shijes tuaj.
Mbulojeni dhe bllokoni kapakun.
Përzgjidhni regjimin e avullit dhe rregulloni kohën e gatimit në 5 minuta në presion të lartë.
Kur mbytet gatimi me presion, përdorni dorezhin e lirimit të shpejtë për të liruar presionin me avull dhe për të ndaluar gatimin.
Hapni kapakun dhe transferoni salmonin në një pjatë shërbyese.
Ngroheni me salcën pikante dhe shërbeni.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment