Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Vendosni patatet në një tenxhere dhe mbushini me ujë të mjaftueshëm për ti mbuluar.
Lërini të gatuhen për rreth 10 minuta.
Lërini të thahen dhe vendosini mënjanë të ftohen.
Vendoseni proshutën në një tigan të madh të thellë mbi nxehtësinë mesatare.
Lereni të piqet dhe hiqeni nga tigani.
Shtoni qepët në yndyrën e proshutës dhe gatuajini mbi ngrohje mesatare deri sa të marrin ngjyrë kafe.
Shtoni uthull, ujë, sheqer, kripë dhe piper në tigan.
Vërin të zihen pastaj shtoni patate dhe majdanoz.
Shkrijeni gjysmën e proshutës, nxeheni, pastaj transferojeni në një pjatë shërbyese.
Shkrini proshutën e mbetur dhe shërbejini të ngrohtë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment