Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Lani kastravecat,i mbështillini me një letër kuzhine dhe i shtypni me një çekiç kuzhine.
Pas kësaj i prisni me ndihmën e një thike në copa të vogla.
Kaloni kastravecat në një tas, shtoni kripën dhe 1 lugë sheqer. I përzieni mirë me dorë dhe i fusni në frigorifer për 30 minuta.
Për salcën bashkoni uthullën, sheqerin e mbetur, salcën soje, hudhrat e grira imët. I përzieni mirë. Tani shtoni kastravecat.
Shtoni piperin e kuq, farat e susamit dhe borzilokun. Pasi i keni përzierë për herë të fundit, sallata është gati për t’u shijuar!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment