1.Hidhni 3 lugë gjalpë me kakao dhe lëreni mënjanë.
2.Nxehni furrën në 200 gradë C dhe shkrini gjalpin me çokollatën me banjomari.
3.Në një tas të veçantë, tundni së bashku vezët dhe sheqerin derisa të bëhen të njëtrajtshme dhe me gëzof, pastaj tundni përzierjen e çokollatës me pluhurin e maltit dhe një majë luge kripë.
4.Ndani përzierjen në enë të vogla pjekje dhe dhe piqini për 14 – 18 minuta për një buding.
5.Hiqeni nga furr dhe shërbejeni të ngrohtë tani, ose lëreni të ftohet pak.
6.Përzieni bashkë kremin, sheqerin dhe pluhurin e maltit deri sa të bëhet masa kremoze.
7.Kthejini me kujdes pudingat në pjata, më pas hidhini sipër kremin, qershitë dhe fëstikët.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento