1.Hidhni 3 lugë gjalpë me kakao dhe lëreni mënjanë.
2.Nxehni furrën në 200 gradë C dhe shkrini gjalpin me çokollatën me banjomari.
3.Në një tas të veçantë, tundni së bashku vezët dhe sheqerin derisa të bëhen të njëtrajtshme dhe me gëzof, pastaj tundni përzierjen e çokollatës me pluhurin e maltit dhe një majë luge kripë.
4.Ndani përzierjen në enë të vogla pjekje dhe dhe piqini për 14 – 18 minuta për një buding.
5.Hiqeni nga furr dhe shërbejeni të ngrohtë tani, ose lëreni të ftohet pak.
6.Përzieni bashkë kremin, sheqerin dhe pluhurin e maltit deri sa të bëhet masa kremoze.
7.Kthejini me kujdes pudingat në pjata, më pas hidhini sipër kremin, qershitë dhe fëstikët.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento