Kuzhinë/ LAJME

Pite arabe apo skepasti, për çfarë të ka shkuar mendja sot? Me SnapFood i merr të dyja njëherësh

Thonë se në fundjavë kaloritë nuk numërohen. Prandaj nëse edhe ju e përfshini herë pas herë këtë moto në regjimin tuaj, do të thotë se jeni në artikullin e duhur.

Kjo pasi me vendin që do ju prezantojmë dhe fotot ilustruese do t’i rrisim së tepërmi kaloritë…

Fast Food Everest tanimë është pjesë e SnapFood duke ofruar për të gjithë ju pitet arabe që i doni aq shumë, sufllaqe apo doner, pita club, hamburger, cheeseburger etj.

A doni një sugjerim nga Nepsi se çfarë të porosisni me SnapFood?

Kollaj fare. Nepsi ju sugjeron të provoni skepastinë e Everest.

Bëhet fjalë për produktin që shikoni në foton më lartë. Kushton vetëm 350 lekë. Brenda ka 2 pite, mish të freskët, patate të skuqura të shijshme, xaxiqin e parezistueshëm, domate dhe qepë. Goja lëng?

Atëherë porosite këtu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply