Sugjerojmë:

Petulla të ëmbla me vanilje: Receta që i bën ato si re të pambukta

Petulla të ëmbla me vanilje

Persona: 5
Koha e përgatitjes: 20 minuta Koha e gatimit: 15 minuta

Të arta nga jashtë, të buta nga brenda: petullat e ëmbla të përgatitura në shtëpi do t’ju bëjnë t’i harroni ato të pastiçerive. Sekreti qëndron në rendin e duhur të përzierjes së përbërësve të tyre dhe duke i ndjekur këto rregulla me saktësi, do të keni ëmbëlsira të buta si re pambuku. Kjo është receta bazë, por mund t’i përgatisni me mbushje çokollate ose marmalatë gjithashtu.

Lini një koment