Sugjerojmë:

Për të forcuar rrënjën e flokëve, hani kuinoa!

Kuinoa është një ushqim me bazë bimore që i siguron trupit tonë fibra, proteina dhe si rrjedhojë na mban të plotësuar për një kohë të gjatë. Ajo konsiderohet si një drith dhe bën pjesë tek superushqimet.

Kuinoa ka një përdorim të madh nëpër sallata dhe përdoret edhe si zëvendësues i orizit.

8 Foods and Drinks That Can Boost Women’s HealthPërmbajta e lartë në proteina që ka kuinoa, ushqen rrënjët e flokëve, madje i mban të hidratuar për një kohë të gjatë.

Ato krijojnë një lloj filtri të padukshëm që e mbrojnë flokun nga ndotja dhe pluhuri i përditshëm me të cilin ndeshet./neps.al 

Image result for strong hair gif

Lini një koment