Lajini patatet e ëmbla dhe shpojini të gjitha me një pirun. Vendoseni në një pjatë në mikrovalë dhe gatuajeni në temperaturë të lartë për 18-20 minuta, ose derisa të zbuten.
Ndajini në gjysmë dhe vendoseni secilën, me anën e prerë lart, në një pjatë për servirje.
Tunin e kulluar nxirreni me pirun dhe e ndani mes patateve të ëmbla. Hidhni sipër qepën e kuqe dhe specin djegës nëse përdorni, më pas shtrydhni lëngun e limonit. Shërbejeni me një gotë kos.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento