Oriz me ton dhe bizele

Oriz me ton dhe bizele

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 30 minuta

Fibra, proteina dhe acide yndyrore në një pjatë të vetme: oriz me ton dhe bizele. Le ta gatuajmë së bashku

Lini një koment