Njerëzit tani po pijnë Cola me qumësht dhe interneti është ndarë në dy kampe të mëdha!

Nëse jeni në supermarket dhe po kërkoni një pije të veçantë, një miks i coca-colës dhe qumështit është përgjigjia. Duket e pabesueshme, por tani qumështi prej coca-colës është diçka reale.

James Felton një tekst shkrues për komedi, u bë i famshëm me foton e tij teksa konsumonte një coca-cola me qumësht.

 

Fotoja është bërë menjëherë virale në Twitter. Shumë njerëz kanë qenë skeptikë, por ka edhe nga ata të cilët kureshtja nuk i la dhe filluan ta provonin vetë këtë dyshe të padëgjuar më parë.

Pra çfarë mendoni? Shumë prej atyre që e kanë provuar, janë suprizuar nga shija.

Ndoshta do ia vlente ta provonit edhe ju!/neps.al 

 

Lini një koment