Sugjerojmë:

Nëse ju pihet vazhdimisht ujë, mund të jeni duke vuajtur nga kjo sëmundje!

Të ndihesh i etur gjatë gjithë kohës nuk është diçka normale.

Sipas specialistëve ushqime të caktuara na japin dëshirën për të pirë shumë ujë.

Është e rëndësishme të kontrollojmë dietën tonë dhe të shohim nëse nëse po hamë shumë produkte të kripura ose pikante.

Mbani parasysh se etja e vazhdueshme mund të jetë gjithashtu një shenjë e diabetit apo shtatzënisë, prandaj mos e neglizhoni!/neps.al 

Lini një koment