Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Qullopitet me djathë ju hapin oreksin dhe shkojnë kaq shumë me një copë gjalpë fshati. Shijojini dhe ndajeni recetën edhe me të tjerët!
Sitim miellin dhe më pas shtojmë sodën e bukës.
Shtojmë më pas tek mielli, vajin, djathin e thërrmuar, hirrën dhe ujë. Punojeni mirë masën derisa të krijoni një masë homogjene.
Lyejmë një tavë me pak vaj dhe vendosim brumin e përgatitur.
E vendosim në furrë të piqet në temperaturën 200 gradë Celsius për 30-35 minuta
Pasi të jetë pjekur, e nxirrni dhe e prisni në copa katrore. E lini të ftohet disi dhe më pas mund ta shijoni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment